Een stukje geschiedenis

De fabrikant BENSON SHOES startte in 1963 met haar activiteiten op het gebied van volledig handgenaaide schoenen. De in Casablanca gevestigde fabrikant, die aanvankelijk enkel werkzaam was in schoeisel voor officiers, ontwierp in 1996 een collectie klassiek schoeisel voor mannen.

De fabrikant BENSON SHOES werkt exclusief met leder en grondstoffen van topkwaliteit (leerlooierijen Annonay, Du Puy en Stead). Het merk kent vandaag de dag succes dankzij de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding van haar schoenen.

Webshop

De onderneming SAGIDIS verdeelt BENSON SHOES sinds 2004 in eigen winkels in België. Ze stelt haar collectie schoenen, accessoires en onderhoudsproducten voor op haar website www.benson-shoes.be

Collectie

De collectie bestaat uit een zestigtal modellen waaronder traditionele molières, veterschoenen, gespschoenen, hoge en lage laarzen, mocassins en sneakers.

Kalfsleer (glad en generfd) en suède worden gecombineerd met zolen uit leer of gom. BENSON SHOES stelt u ook "patina" voor, met de hand samengestelde kleuren door opeenvolgend verschillende tinten aan te brengen en in te wrijven. Zo worden de schoenen bijzonder elegant en uniek.

De verschillende schoenvormen zijn gekozen om een comfortabele pasvorm aan te bieden. De meeste modellen zijn beschikbaar in 39 tot 47.

Er is een reeks accessoires beschikbaar: sokken uit gemercericeerd katoen, lederen riemen, lederen schoenlepels, schoenspanners uit cederhout, schoenpoetsbankjes met bergvak, boenders,...

Op de website vindt u ook de onderhoudsproducten van SAPHIR "Médaille d'or" gemaakt van bijenwas.

expand_less

Account aanmaken

Nieuw account

Heeft u al een account?
Log in plaats daarvan in Of Wachtwoord resetten